Nytt navn og logo markert på Losby Gods

Therma Industri AS sitt nye navn og logo ble markert på Losby Gods 20 oktober med alle ansatte, eiere og styret på plass.

 

Prosessen med nytt navn og ny logo har pågått mer eller mindre i hele 2010. Vi valgte å kjøre en grundig strategiprosess i forkant av navn og logoendringen og brukte mye tid på å diskutere hvordan vi ønsker å fremstå i markedet frem i tid, sier styreleder Roy Moberg.

Som et resultat av prosessen har vi definert ny visjon, forretningside og verdigrunnlag. Mange av de ansatte har deltatt aktivt gjennom hele prosessen så var det både hyggelig og nyttig å samle alle ansatte til en felles presentasjon og gjennomgang.

Bak en total omprofilering av selskapet ligger det et betydelig arbeid. Administrerende direktør, Trond Sparling, kunne presentere alt i fra en ny profilert bilpark til en rykende fersk hjemmeside. Vi håper at eksisterende og nye kunder, samt alle andre samarbeidspartnere, vil sette pris på den informasjonen som hjemmesiden vil gi.

Samlingen markerte på en flott måte starten på en ny tidsepoke hvor vi skal bygge videre på det vi er gode på og sette skikkelig fokus på våre nye satsingsområder. I sum vil dette bety at vi blir en ennå sterkere aktør innenfor vår del av bransjen, avslutter Sparling.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *