karstensen

PRESSEMELDING – THERMA INDUSTRI AS HAR KJØPT KARSTENSEN KULDETEKNIKK AS

Oslo/Båtsfjord, 21. desember 2018: Therma Industri AS har inngått avtale om kjøp av 100% av aksjene i Karstensen Kuldeteknikk AS. Som en del av sin offensive strategi, utvider Therma Industri med dette sin satsing på Nord-Norge.

Fra 1. januar 2019 blir Karstensen Kuldeteknikk en del av Therma Industri. Karstensen Kuldeteknikk har de siste årene satset hardt på å tilby kuldetekniske løsninger til sjømatnæringen. Therma Industri er på sin side en markedsledende totalleverandør innenfor kulde- og varmepumpeanlegg.

– For å fortsette veksten vi har hatt de siste årene og møte markedsutfordringene vi står ovenfor er dette riktig tidspunkt å få inn en solid eier som bringer selskapet videre. Karstensen Kuldeteknikks posisjon i markedet, kombinert med våre produkter og tjenester, vil gi positive synergier for kundene, sier Kai Karstensen, tidligere eier og daglig leder i Karstensen Kuldeteknikk AS.

– Karstensen Kuldeteknikk er et spennende og veletablert selskap med et markedsområde hvor vi har en klar strategi om å posisjonere oss ytterligere. Sammen kan vi tilby kundene de beste produktene og løsningene. sier Stein Terje Brekke, adm. direktør i Therma Industri.

Karstensen Kuldeteknikks eier og ansatte kommer til å fortsette i selskapet og sikrer med dette kontinuiteten i produkt- og markedsutviklingen.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere oppkjøpet av Karstensen Kuldeteknikk AS og ønsker alle medarbeidere velkommen i Thermagruppen. Våre virksomheter komplementerer hverandre bra og gir økt tilstedeværelse spesielt i Nord-Norge. Vi ser store muligheter for å vokse sammen og tilby enda mer konkurransekraftige produkter og løsninger for våre kunder, avslutter Brekke.

For ytterligere informasjon kontakt:

Stein Terje Brekke, adm. Direktør i Therma Industri AS Telefon: 91583803 E-post: Stein.Brekke@therma.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *